Sök
Stäng denna sökruta.

SÖK

FOKUSERA SWEDEN AB
– En fusion mellan två gamla anrika möbelföretag

FG Intersales AB startades 1980 och förvärvades 2006 av Ola Isaksson. FG Intersales AB är en etablerad producent och importör av inredning och accessoarer för kontor och offentliga miljöer. Genom åren har företaget produktutvecklat kundanpassade lösningar i samarbete med arkitekter och inredare. 

Fokusera Produktion startades år 2000 av Kaj Lundquist och sonen Henrik Lundquist. I början tillverkade företaget sängstommar till bl a Mio Möbler men  under de senaste åren har företaget haft egen tillverkning av besöks- och konferensstolar.

I januari 2022 fusionerades FG Intersales AB och Fokusera Produktion AB i det nya bolaget Fokusera Sweden AB. Företaget flyttade till nya rymliga lokaler på ett strategiskt läge vid E4:an i småländska Vaggeryd där man nu har lager, produktion och kundsupport under samma tak.

Code of Conduct

Kraven i denna uppförande kod är konkretiserade inom fyra områden där det för respektive område anges vad vi som minst måste efterleva inom den egna verksamheten. Klicka på knappen nedan för att läsa hela vår uppförandekod.

Miljö/Hållbarhet

Fokusera ställer höga krav på att minimera vår miljöpåverkan och att utveckla och tillverka hållbara produkter. Våra mötes- och konferensstolar är uppbyggda komponentmässigt för att lätt, kunna kompletteras och renoveras, så de kan nyttjas under lång tid.

Vi erbjuder omtapetsering i nya tyger och omlackering av stativ. På hemsidan hittar du de produkter i vårt program som är Möbelfaktamärkta och som uppfyller krav som ställs på produktens hållbarhet. Förutsätter att valt tyg uppfyller kraven.

Miljömärkt produkt

Demonterbar produkt

Hållbarhetsmärkt produkt eller beståndsdel

Återvunnet eller förnybart material

Klimatmärkt produkt