Sök
Stäng denna sökruta.

SÖK

FOKUSERA SWEDEN AB
- Svensk tillverkning med kvalité och hållbarhet i fokus

Fokusera Produktion startades år 2000 av Kaj Lundqvist och sonen Henrik Lundquist. Till en början var företaget underleverantör och tillverkade sängstommar och möbelstativ till svenska möbeltillverkare. Under de senaste 10 åren har företaget prioriterat och fokuserat på tillverkning av besöks- och konferensstolar under eget varumärke.

I januari 2022 fusionerades Fokusera Produktion AB och FG Intersales i det nya bolaget Fokusera Sweden AB. Företaget flyttade till nya ändamålsenliga lokaler på ett strategiskt läge vid E4:n i småländska Vaggeryd. Där finns nu produktion, lager och kundservice samlat under samma tak.

Fokusera Sweden AB arbetar aktivt med produktutveckling och samarbetar idag med marknadens ledande aktörer inom inredningsbranschen.

Code of Conduct

Kraven i denna uppförande kod är konkretiserade inom fyra områden där det för respektive område anges vad vi som minst måste efterleva inom den egna verksamheten. Klicka på knappen nedan för att läsa hela vår uppförandekod.

Miljö/Hållbarhet

Fokusera ställer höga krav på att minimera vår miljöpåverkan och att utveckla och tillverka hållbara produkter. Våra mötes- och konferensstolar är uppbyggda komponentmässigt för att lätt, kunna kompletteras och renoveras, så de kan nyttjas under lång tid.

Vi erbjuder omtapetsering i nya tyger och omlackering av stativ. På hemsidan hittar du de produkter i vårt program som är Möbelfaktamärkta och som uppfyller krav som ställs på produktens hållbarhet. Förutsätter att valt tyg uppfyller kraven.

Miljömärkt produkt

Demonterbar produkt

Hållbarhetsmärkt produkt eller beståndsdel

Återvunnet eller förnybart material

Klimatmärkt produkt